Pronađi članak:

2.18.2012

Postignut sudski sporazum oko problema sa antenom na iPhonu 4Konačno je postignut dogovor u kolektivnoj tužbi od strane potrošača (class action lawsuit) protiv Apple-a oko problema sa iPhone 4 antenom.

Svi koji su kupili iPhone 4 će dobiti besplatan bumper ili ček na 15$ od Apple-a.

Tužba je bila sačinjena od 18 različitih i u njoj se navodi da je Apple "loše predstavio i prikrio činjnične informacije u marketingu, reklamama, prodaji i uslugama iPhona 4 - posebno što se odnosi na kvalitet mobilne antene i signala i pratećeg softvera."Apple je primoran da pošalje emailove svim kupcima do 30. aprila 2012. da ih obavesti o dogovoru. Ako ste vi oštećeni, na sajtu www.iPhone4Settlement.com koji će postati aktivan u narednim nedeljama, moći ćete da pronađete sve instrukcije.

Ako se ne sećate, antennagate je nastao 2010. kada se pojavio iPhone 4 kada su korisnici primetili opadanje signala kada se dodirne antena. Ovo se ubrzo pretvorilo u marketinšku noćnu moru za Apple pa su bili primorani da održe konferenciju za štampu u kojoj su odbacili sve probleme vezane za antenu, i ponudili besplatne futrole za sve kupce ili povraćaj novca.

izvor

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: