Pronađi članak:

15. 2. 2012.

Sve što trebate da znate o budućem iPadu 3



Kako znamo da je Apple pocetkom svake protekle godine lansirao (novi) iPad, tako i ove godine možemo da pretpostavimo da će u vrlo skoro izbaciti novi model.

U ovom članku ćemo sumirati šta je sve poznato za novi iPad i šta sve možemo da očekujemo.

U proteklih nekoliko nedelja smo mogli čuti mnogobrojna nagađanja, poput procurelih delova, nepromenjenog dizajna, žurbe oko pripreme aplikacija, proizvođača ekrana, pa i datuma lansiranja.

Hardver

Što se tiče izgleda, verovatno će izgledati jako slično kao prethodnik, bez većih promena dizajna. Ako je verovati procurelim delovima, zadržaće formu iPada 2,

Većina novina bi trebala da bude u unutrašnjosti. Priča se da će imati brži procesor, odnosno quad core A6, poboljšane kamere pa i LTE tehnologiju.

Što se tiče ekrana, već mesecima se šuška da će konačno dobiti Retina Displej sa neverovatnom rezolucijom od 2048×1536 piksela.



Softver

Pošto su izašle već tri beta verzije iOS-a 5.1 vrlo je verovatno da će iPad 3 izaći sa tom verzijom softvera. Priča se još da će osim poboljšane Siri funkcionalnosti biti uvedena i Facebook integracija u ceo sistem.

Siri asistent bi trebao da ugleda svetlost dana na novom iPadu, jer nema razloga da se to ne omogući. A postoje i dokazi u iOS 5.1 beta verzijama.

Kada?

Već smo pisali da je sajt iMore iz pouzdanih izvora dobio informaciju da će Apple 7. marta predstaviti novi iPad 3. Nadamo se da će Apple ozvaničiti ovu informaciju. Ovaj period potvrdili su i ljudi sa sajta AllThingsD i biši urednk Macworld-a.

Ovim člankom smo hteli da vam došaramo verovatnu sliku u vezi novog iPada, ali naravno sve ovo je u vazduhu dok neko od Apple-ovih predstavnika ne išeta na binu sa novim iPadom u rukama.

Sve informacije vezane za novi iPad možete pratiti na našoj novoj stranici posvećenoj novom iPadu 3.

Šta mislite koja je verovatnoća nevedenog? Da li biste nešto dodali?

izvor

6 коментара:

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: