Pronađi članak:

2.21.2012

SwipeShiftCaret: Lako pomeranje kursora za jedno mestoDa li vam je poznat ovaj događaj: “Pišete email na iOS-u, pogrešite slovo, pa morate koristiti iPhone lupu za uvećanje teksta kako biste promenili jedno slovo u sredini reči, onda pogrešite pa stavite kursor na pogrešno slovo, onda ponovo lupa da nađete pravo slovo, pa onda zabijete iPhone u zid?”

Možda ne bacite tel u zid, ali ako imate malo veće prste ovo vam se verovatno već desilo.

Cydia ima mali besplatni tweak, pod imenom SwipeShiftCaret koji je jako koristan u navedenoj situaciji.

Naime, SwipeShiftCaret vam dozvoljava da putem swipe gesta levo ili desno pomaknete kursor jedno mesto levo ili desno. Jako efektno i puno brže od korišćenja standardnog načina koji dolazi uz iOS.


Dodatak radi u svim text aplikacijama kao notes, mail ili bilo koja druga aplikacija koja koristi text, kao BiteSMS.Na žalost tweak za sada ne radi sa standardnom SMS aplikacijom koja dolazi sa iPhoneom, međutim developer radi i na tome.

U svakom slučaju SwipeShiftCaret je odličan mali tweak, koji će vam ubrzati pisanje i ispravljanje pogrešaka na iPhonu, stoga me nebi začudilo da Apple ugradi ovu funkciju u sam iOS u jednoj od budućih verzija.

SwipeShiftCaret se može naći potpuno besplatno u BigBoss Repou. A posle pogledajte ostale korisne dodatke iz naše galerije.

Ako niste razumeli o čemu se radi, pogledajte video:preuzeto sa

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: