Pronađi članak:

16. 5. 2012.

Stigao je Diablo 3!Jedna od najiščekivanijih igrica ove godine od danas je u prodaji i već je oborila rekorde u broju naručivanja.

Diablo 3, treći nastavak "Blizardovog" horor serijala, dostupan je od u Evropi, Severnoj i Latinskoj Americi, dok će Rusi morati da se strpe do 7. juna.

Još pre izlaska, treći deo oborio je više rekorda pretprodaje i postao najnaručivanija kompjuterska igrica svih vremena na sajtu Amazon.com.Novitet za igrače je to što mogu da biraju kog će pola biti njihov karakter, a mogu da biraju između pet klasa - Veštac, Varvarin, Čarobnjak, Sveštenik i Demonski lovac.

U odnosu na prethodne verzije, unete su i određene izmene radi lakšeg "menadžmenta" karaktera, brojni statični ali i nasumično generisani nivoi, lakše sakupljanje zlata i nova opcija uzimanja "kugli" zdravlja od neprijatelja.

Novitet su i rune za veštine, kao i dve verzije prodavnice za aukciju - jedna u kojoj igrači kupuju predmete za zlato stečeno u igri, i druga u kojoj se predmeti kupuju za pravi novac.

Treći Diablo nema PVP opciju, ali je preko "Blizardovog" Battle.net servera omogućena multiplejer igra.

Više o novom Diablu saznajte iz videa ispod:Dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

preuzeto sa

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: