Pronađi članak:

28. 6. 2012.

Kolekcija od preko 250 videa o Stivu Džobsu



Nakon što je počeo čitati knjigu o Jobsu koju je napisao Walter Isaacson, Art Matsak počeo je istraživati i sakupljati videe koji su povezani sa događajima opisanim u knjizi.

Matsaka je to dovelo do kolekcije od preko 250 filmova koje je pronašao na webu, te ih sve zajedno kronološkim slijedom sastavio na svojoj stranici stevejobsarchive.net.

Videi tako sadrže Jobsov život, intervjue s ljudima kojima je bio okružen, te dokumentarne filmove o tome kako je Apple funkcionirao, koji su ih problemi snašli itd.



Dakle, ukoliko ste fan Stevea Jobsa, materijala vam neće nedostajati, a o njegovom život možete doznati svašta. Nama je jedan od zanimljivih videa definitivno intervju s Danielom Kottkeom, inače prvim zaposlenikom Applea i vrlo bliskim prijateljem Jobsa u ranijim danima koji je istaknuo jednu drugu stranu priče o njegovom životu i ponašanju.

Intervju s Kottkeom možete pogledati u nastavku, jest da traje preko sat vremena ali ukoliko nemate pametnijeg posla preopručamo da pogledate ovaj video.



Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: zimo

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: