Pronađi članak:

7. 6. 2012.

Stigla nova Foursquare aplikacija


Najpopularnija aplikacija Forsquare, koja omogućava da delite svoju lokaciju sa prijateljima i pritom osvajate gradonačelništva a negde i nagrade, doživela je danas veliki redizajn.

Već pri prvom startovanju aplikacije shvatićete da je ovo nešto više od običnog apdejta.

Dočekaće vas pregledniji interfejs, sa samo tri taba na dnu i diskretnim dugmetom za čekiranje u gornjem desnom uglu.

Korisnički profil sada je organizovan u okviru pločica (tiles), a jedna od novih funkcionalnosti je mogućnost da "lajkujete" mesto ili nečiji tip, na primer, i to tapom na srce (kao na Instagramu).


Pored toga, aktivnosti vaših prijatelja sada ćete moći i da komentarišete.Ipak jedna od najvećih promena je u okviru Explore taba, jer će vam sada preporuke biti servirane u zavisnosti od doba dana, vaših i aktivnosti vaših prijatelja i drugih faktora.


Ukoliko ste iOS korisnik potrebna vam je verzija 5.0 ili novija kako biste preuzeli novu verziju aplikacije.

Aplikacija u slučaju iOS-a biti dostupna na svim jezicima, kažu iz Foursquarea, a tokom dana će postajati dostupna korisnicima širom sveta.

Novi Foursquare možete preuzeti besplatno odavde, a ukoliko je već imate instaliranu, samo pokrenite AppStore i osvežite na poslednju verziju.

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

preuzeto sa

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: