Pronađi članak:

11. 7. 2012.

Minimalist Timer: Odbrojavanje vremena sa stilom [Aplikacija]


Danas vam predstavljamo još jednu aplikaciju koja nas je oduševila svojim dizajnom, jednostavnošću i funkcionalnošću - Minimalist Timer. Iz naziva možete da zaključite da je reč o aplikaciji za odbrojavanje vremena, sa minimalističkim dizajnom.

Kada je pokrenete, sve što ćete videti je jedan točak, na kome nameštate vreme vrteći ga.

Ako vas mrzi da trčite puno puta u krug, programeri su se pobrinuli da pojednostave unos. Dodirom na prano polje oko točka, pojavljuju se dodatne opcije koje svojim prisustvom ne narušavaju dizajn.

Od pomuđenih tu su + i ' za dodavanje po jednog minuta (ovo može biti promenjeno u interval po želji), kao i već unapred podešena vremena. Za početak imate 1, 5 i 60 minuta, ali i to možete menjati u opcijama.

Opcijama pristupate dodirom na tri tačkice u donjem desnom uglu.

U opcijama možete namestiti vrstu alarma, da li će onda se čuje kada je telefon namešten na nečujno i da li će vibrirati.



Od opcija imate još da podesite i da li će tajmer početi sa odbrojavanjem automatski i da li želite da određeni zadati tajmer bude pokrenut automatski po otvaranju aplikacije.

Tajmer odbrojavanje pokrećete jednim dodirom točkića. Naravno podržane su i notifikacije.



Aplikacija je I za kraj ono najbolje, a to je da je aplikacija potpuno besplatna! Ako vam smetaju reklame, možete ih se otarasiti za 0,99$.

Kompatibilna je sa iPhone 3GS, 4, 4S, iPad (sve verzije), iPod touch 3g i 4G sa minimum iOS 4.3.

Beplatno preuzimanje odavde (iTunes link). Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: Apple

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: