Pronađi članak:

25. 8. 2012.

Facebook Messenger update


Samo dan pošto je osvežio svoju osnovnu socijalnu aplikaciju, Facebook je izbacio i update za Facebook Messenger za iOS.

U novoj veriji koja nosi oznaku 1.9, od novosti tu su emotikoni (smajliji), pregled Timeline profila i mogućnost da vidite ko je aktivan za ćaskanje.



Do sada ste uz pomoć Facebook Messenger-a mogli da ćastkate sa prijateljima, da pokrećete grupne konverzacije, da dobijate push obaveštenja prilikom primanja poruke, da vidite kome je uručena poruka i kada i da pošaljete svoju trenutnu lokaciju.


Uz novi update od sada možete:

  • da dodajete emotikone u vidu smajlija, srca i ostalih ikonica
  • da pogledate Timeline profil osobe sa kojom se dopisujete
  • da vidite ko je aktivan trenutno
  • novi zvuk poruke
  • i ispravljeni su razni bagovi

Druga stavka je prilično glupa jer vas vodi u Facebook aplikaciju da pogledate profil, pa posle morate da ponovo pokrećete Facebook Messenger. Bilo bi zgodnije da se recimo Timeline otvara u samoj Messenger aplikaciji.

Facebook Messenger je kompatibilan sa svim iUređajima a zahteva minimum iOS 4.0. Možete ga besplatno preuzeti ili update-ovati odavde.

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: