Pronađi članak:

18. 8. 2012.

Smarter Stand: Učinite Smart Cover još pametnijimSložićete se da je Apple-ov Smart Cover, zaštitni pokrivač, genijalno rešenje za zaštitu vašeg iPada. On ne samo da se kači magnetski, uklapa se u dizajn, pametno pali i gasi iPad već služi kao postolje u dva različita nagiba.

Ali pozicije koje omogućava nisu baš najpraktičnije, jedna je jako strma, druga je jako kosa. Ovo nije problem, ali kako bi bilo da to može da se poboljša.

Tu na snagu stupa Smarter Stand, dva mala plastična dodatka koja omogućavaju dodatne pozicije iPada.

Pogledajte video:Radi se o Kickstarter projektu koji je uveliko uspeo. Dva plastična držača poboljšavaju korišćenje iPada a ne narušavaju izgled. Kao da ih je sam Apple pravio.Evo dodatnih pozicija:Čak dolazi i u bojama iPada pa možete da uklapate ili da mešate:Da biste obezbedili sebi jedan, posetite ovaj sajt. Kada se pojavi u zvaničnoj prodaji cena će biti 20$ zato požurite na navedeni sajt da ga kupite za 14.99$. Biće dostupan u oktobru.

Smart Stand je pokazatelj kako male stvari mogu da učine mnogo. Prosto genijalno! Napišite vaš komentar ispod!

Još zanimljive dodatne opreme možete pronaći u našoj galeriji.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: