Pronađi članak:

18. 8. 2012.

Izašao Instagram 3.0



Najpopularniji servis za deljenje slika Instagram dobio je možda najveće promene od kada je servis lansiran.

Prvo što ćete primietiti – kada ažurirate Instagram na vašem telefonu – je novi izgled profila koji sadrži nekoliko novih funkcija kao što je npr. “Photo Map” gde će se videti lokacije na kojima su vaše slike objavljene.

Spomenimo ovde da ćete dobiti upit o pregledu vaših prethodnih fotografije koje već imaju geolokacije, a za one koji ne žele da im se prikazuju slike na mapi, mogu jednostavno ukloniti tag sa određenih fotografija.

Slike na profilima u gridu, Explore tabu i na hashtagovima su veće kako bi bilo lakše pregledaati velike kolekcije fotografija. Takođe nov je i izgled okruženja kada dodajete fotografije na Instagram.

Jedna od novosti je i automatsko učitavanje slika, pa tako nećete više trebati kliktati na “load more” jednom kada dođete do kraja stranice. Osim toga sama aplikacija je unapređena pa tako radi nešto brže, a ispravljeni su i neki bugovi.



U nastavku možete videti kratki video sa novostima, a vi možete za to vrijeme ažurirati vaš Instagram na telefonu. Ako nemate instagram, možete ga preuzeti besplatno odavde.



Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: zimo

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: