Pronađi članak:

19. 9. 2012.

Apple Mape i Turn-by-turn govorna navigacija dolazi u Hrvatsku


Kao što znate dansa izlazi nova verzija Appleo-vog mobilnog operativnog sistema iOS 6 a sa njim se možete pozdraviti sa Google Mapama bez govorne navigacije i poželiti dobrodošlicu novim Apple Mapama sa turn-by-turn govornom navigacijom i ostalim funkcijama koje smo već opisali ovde.

Govorna navigacija iz mapa će biti moguća i u Hrvatskoj! Apple je pre par dana izbacio listu zemlja koje će podrzavati iOS 6 Mape.

Možete proveriti koje funkcije Mapa će biti dostupne u vašoj zemlji.

U Hrvatskoj ce imati standardne mape, setelitske mape, turn-by-turn glasovnu navigaciju što je odlično za sve one koji imaju uređaje na kojima su turn-by-turn mape moguće.




Iako će nove mape kao aplikacija, biti dostupne svim uredjajima na iOS 6, Turn-by-Turn govorna navigacija će biti moguća samo za zadnje dve generacije uređaja: iPhone 4S, iPhone 5, iPad 2, iPad 3 i iPod Touch 5G.

U Hrvatskoj na zalost nece imati 3D zgrade, saobraćaj i lokalne business pretrage.

Sve u svemu odlične novosti za one sa novijim uređajima, a sigurno će jailbreak zajednica uz malu degradaciju preformansi omogućiti turn-by-turn navigaciju i na iPhone 4 i iPod touch 4G čim izađe jailbreak za iOS 6.

Ako vas zanima sto nam jos donosi iOS 6 pogledajte ovu detaljnu recenziju sa slikama.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: omizio

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: