Pronađi članak:

5. 9. 2012.

Pong: Maske koje štite i iUređaje i njihove korisnike


Da dobro ste pročitali, kompanija Pong proizvodi maske za iPhone i iPad koje osim što štite uređaje od ogrebotina i padova one poboljšavaju signal uređaja, produžava trajanje baterije i štite nas od zračenja.

U ponudi imaju maske za iPhone (4, 4S, 3G, 3GS), sve modele iPada koje osim maske služe i kao postolje, a imaju maskice i za neke BlackBerry i Android telefone.

Posebno naučno dizajnirano kućište poboljšava signal za 46% i štiti protiv prekidanja poziva. Boboljšanje antene produžava vreme priče za do 1,3 sata. Pong tehnologija smanjuje izlaganje zračenju do 91% ispod internacionalne granice sigurnosti tako što preusmerava zračenje od tela i glave.




Tehnologija u vidu zaštitnih slojeva smeštena u kućišta je tanka tako da maske uopšte nisu kabaste već prilično slim. Dostupne su u različitim bojama.

Cene se kreću od 59.99$ do 129.99$ za iPad. Naručivanje možete obaviti na zvaničnom saju ovde. Ako su testiranja tačna, ovo su definitivno jedna od korisnijih zaštitnih maski. Šta vi mislite?

Još dodatne opreme možete pronaći u našoj galeriji.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: