Pronađi članak:

15. 11. 2012.

Camera+ 3.6 update donosi nove opcije [APLIKACIJA]


Po našem mišljenju najbolja alternativna aplikacija za fotografisanje na iUređajima - Camera+, osvežena je nekim novim dobrim funkcijama u novoj verziji 3.6.

Od novosti je odlična opcija Front Flash koja omogućava slikanje u potpunom mraku prednjom kamerom! Kao što znate iUređaji nemaju blic na prednjoj kameri pa je ova opcija postignuta kratkotrajnim bljeskom beloge boje na ekranu (kao na Mac računarima).


Novost je i Horizon Level opcija za poravnanje fotki koja koristi žiroskop da bi slikanje bile poravnate i to u vidu jednostavne crte na ekranu.


Tu je i opcija Live Exposure koja daje sve parametre o fotografiji pre slikanja kao što su ISO osetljivost i brzine zatvarača.




Ako posedujete iPhone 5 skika neće biti kropovana već će biti uslikano sve što vidite.

Programeri su načinili i veliki broj manjih i većih poboljšanja kao i otklanjanja velikog broja bagova. Osvežena je i aplikacija za iPad čija je najnovija verzija 1.1.

Aplikaciju Camera+ zahteva minimum iOS 5 i možete kupiti po privremenoj ceni od 0,99$ na ovoj adresi jer programeri najavljuju poskupljenje. Ako već imate Camera+ osvežite je najnovijom verzijim. Preporuka!

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: