Pronađi članak:

28. 11. 2012.

FlagPaint: Boja trake obaveštenja u zavisnosti od ikoniceU iOS 5 verziji predstavljena su bolja obaveštenja za sve radnje na iUređajima. Umesto dosadnog iskačućeg prozora uvedena ja padajuća traka (notification banner) sa vrha ekrana koja stoji par sekundi. Klikom na nju idete u aplikaciju ili je možete ignorisati i nastaviti da radite posao.

Ako su vam trenutna obaveštenja dosadna, uz pomoć dodatka koji vam danas predstavljamo, banere možete napraviti malo zanimljivijim.

FlagPaint omogućava da trake budu u boji ikonice na čiju aktivnost vam ukazuju, umesto obične sivkasto-bele boje.

Kao što vidite i sami na slici, ukoliko npr dobijete poruku, traka će biti svetlo zelena, ako pak dobijete mail, traka će biti svetlo plava.

Po instalaciji dobijate novi meni u Settings-u gde podešavate opcije poput isključivanja smae ikonice, nivoa transparentnosti trake, centriranje teksta itd.
Zanimljivo je da trake više neće biti zaobljene u skladu sa Apple dizajnom unutar iOS-a već će biti pun pravougaonik.

Ako vam se dopada FlagPaint modifikacija, možete je preuzeti sa Cydije po ceni od 0.99$.Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: