Pronađi članak:

25. 12. 2012.

Nova iPad generacija stiže u martu?



Iako je na tržištu još uvek akutealan iPad Mini, iz kompanije Apple procurele su informacije da će se nova generacija iPadova pojaviti u martu 2013. godine.

Ako je verovati informacijama koje je objavio japanski blog Macotakara, nova generacija Appleovih tableta trebalo bi u radnjama da se nađe u martu, zajedno sa prolećnom isporukom starijih modela.

S obzirom na to da je iPad Mini svetlost dana ugledao u novembru, mnogi se već sada pitaju koje bi to Apple novine mogao da ponudi u ovako kratkom roku, prenosi Daily Mail.




Blog Macotakara, pozivajući se na poverljive izvore iz unutrašnjosti Applea, objavio je da će novi iPad biti veoma sličan modelu iPad Mini kada je dizajn u pitanju, ali da će biti tanji i lakši i imati Retina ekran.

Očekuje se da će dimenzije novog modela biti 4mm x 17mm x 2mm, a takođe se zna i da će novi iPad imati ekran od 9, 7 inča.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: b92

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: