Pronađi članak:

27. 12. 2012.

Besplatan WiFi internet na beogradskom aerodromu



Svi korisnici Telenora moći će besplatno da surfuju internetom na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", dok će korisnici ostalih operatora moći besplatno da koriste Telenor Wifi prvih 15 minuta posete internetu.

Posetioci aerodroma moći će da koriste Telenor Wifi u prostoru pre pasoške kontrole, kao i u kaFićima, radnjama i hodnicima ka izlazima A i C nakon pasoške kontrole.

Putnici koji se putem svog mobilnog teleFona, laptopa, ili drugog uređaja povežu na Telenor Wifi mrežu biće preusmereni na Telenor Wifi portal gde mogu da se prijave za besplatan pristup internetu.

Nakon prijave, SMS porukom dobiće kod za jednokratnu besplatnu upotrebu interneta koji je neophodno uneti u označeno polje na početnoj stranici.




Korisnici ostalih mreža će nakon 15 minuta korišćenja Telenor Wifi interneta biti preusmereni na internet stranicu koja će im pružiti sve inFormacije o dodatnim mogućnostima uplate Wifi internet vremena ukoliko žele da nastave surFovanje.

Nakon toga moći će da uplate dodatni saobraćaj svojom platnom karticom ili kupe vaučere u trajanju od 60 minuta i jednog dana u kiosku, ili na platnim terminalima, navodi se u saopštenju.

Telenor grupa je šesti po veličini mobilni operator na svetu i na 11 tržišta ima 146 miliona korisnika, od čega 3,11 miliona u Srbiji.

izvor: tanjug

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: