Pronađi članak:

13. 12. 2012.

WynCASE: Najbolji gamepad za iPhone



iOS je verovatno najveća igračka platforma današnjice, a iPhone najrasprostranjenija igračka konzola. Ali nešto tu nedostaje. Možda bi bila još veća da iPhone ima hardverske tastere, ali to bi promenilo smisao iPhona. Razlog zašto ja slabo igram igrice na iPhonu je baš taj problem sa kontrolama. Pojavila su se mnoga rešenja za eksterne kontrolore ali po nama jedino novi WynCASE obećava.

WynCASE je jednostavan dodatak za iPhone 4, 4S, 5 i iPod touch 5. generacije koji vam dodaje 8 igračkih tastera. U oči upada njegov tanak i jednostavan dizajn, u pitanju je čvrsta plastika sa metalnim tasterima. Biće dostupan u nekoliko boja:


Može se postaviti da tasteri budu gore ili dole. Ovakav dizajn je omogućan patentiranom BridgeTOUCH™ tehnologijom koja ne zahteva spajanje sa dock-om već se dodiri registruju kao da pipate ekran prstima. Nema dodatnog trošenja baterije kao kod ostalih Bluetooth kontrolera ili onih sa baterijama.




Ovaj kontroler već podržava stotine igrica sa App prodavice, a zabava se podiže na viši nivo ako vam je iOS povezan na APple TV.

Da li smo pomenuli da je WynCASE i maska u snap stilu ukoliko je namestite na poleđinu iPhona?

Da bi se pokrenula proizvodnja kompanija traži donacijena Kickstarter stranici pa ako želite, projekat možete podržati ovde i za 30$ dobijate jedan primerak WynCASE-a čim krene proizvodnja. Cena će verovatno biti viša kada se pojavi u prodaji.



Još zanimljivie dodatne opreme možete pronaći u našoj galeriji.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: