Pronađi članak:

13. 2. 2013.

Lista Cydia dodataka kompatiblilnih sa iOS 6Jedan od mnogih razloga jailbreakovanja iUređaja su svakako poboljšanja iOS sistema novim funkcijama i opcijama zahvaljujući Cydia dodacima/ tweak-ovima.

Kao što je slučaj i sa svakim drugim programom oni nisu automatski kompatibilni sa svim verzijama iOS-a, već je potrebno da programer osveži dodatak i izbaci update.

Danas vam predstavljamo tabelu svih Cydia dodataka (preko 580) za iOS koji su kompatibilni sa iOS 6. Oni su sortirani prema imenu i možete videti status, verziju, kakve probleme prave (ako nisu kompatibilni), i koja je cena. Odnosi se samo na original dodatke, krekovani se ne računaju:

Ako ste naišli na neki dodatak ili problem koji nije izlistam slobodno možete menjati i dopunjavati listu svojim iskustvom.

Pre nego što krenete sa masovnim skidanjem Cydia dodataka konsultujte listu ispod kako ne bi došlo do neželjenih problema.

Našu listu Cydida dodataka možete pogledati u Cydia galeriji. Koji su vaši omiljeni Cydia dodaci?

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: