Pronađi članak:

14. 2. 2013.

Najbolja igrica za iOS "Infinity Blade" je na kratko besplatna! [DOWNLOAD]Kako bolje da provedete Dan zaljubljenih nego da ubijate monstrume u svetu fantazije? Najbolja akcion aRPG igrica Infinity Blade, možda najbolja igrica za iUređaje generalno je na kratko besplatna za preuzimanje!

Nju pokreće Unreal 3 engine koji je postavio nove igračke standarde za mobilne platforme. U svetu fantazije se u epskim bitkama borite protiv raznoraznih stvorova.

O njoj su svi sajtovi pisali samo najbolje. Od mnogih nagrada koje je osvijila ona je aplikacija 2011. godine. Ako i dalje niste uvereni, pogledajte trejler ispod:


Njena cena je inače 5.99 dolara, dostupna je za iPhone, iPad i iPod touch i zahteva minimum iOS 3.2 (što znači da će raditi i na starijim iUređajima). Trenutno je potpuno besplatna, možete je preuzeti odavde [DOWNLOAD].

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: