Pronađi članak:

28. 2. 2013.

Novi iOS 6.1.3 donosi zakrpu za evasi0n jailbreak


Nova verzija iOS 6.1.3 beta 2 koja je pre neki dan izbačena za testiranje programerima, donosi pobolšanja za mape u Japanu i zakrpu za Passcode bug. Osim toga donosi zakrpu i za evasi0n jailbreak.

Programer druge vrste planetbeing, jedan od ljudi iza evasi0n jailbreak-a je rekao da je u ovoj verziji zakrpljen barem jedan propust za uspešan jailbreak. Kako kaže, da bi se proces uspešno odradio, potrebno je da svi propusti budu funkcionalni.

Da podsetimo, evasi0n jb je rekorder po preuzimanju kada se priča o alatkama za jb. On je preuzet preko sedam miliona puta za samo 4 dana od kada je izbačen 4. februara.




Zanimljivo je da je Apple-u trebalo dugo da zakrpi ovaj propust s' obzirom da je zakrpa za iOS 4 jailbreak (jailbreakme 3.0) izašla za samo devet dana. iOS 6 može da se uspešno jailbreakuje već tri nedelje, a kako planetbeing kaže iOS 6.1.3 neće izaći još za mesec dana.

On je rekao da je evad3rs tim pronašao nove propuste na iOS-u koji mogu dovesti do novih jailbreak alatki u budućnosti.

Ovo znači da kada bude izbačen iOS 6.1.3 za javnost on neće moći da se jailbreakuje, prema tome ako još niste snimili iOS 6, uradite to što pre jer po izlasku 6.1.3 možete da se pozdravite sa svim blagodetima jailbreak-a!

Ako želite da uradite iOS 6 jailbreak pratite naše uputstvo, ali pre toga se informišite!

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: macrumors

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: