Pronađi članak:

19. 4. 2013.

Predivna vremenska prognoza od Yahoo!-a [DOWNLOAD]


Da li znate da je za vremensku prognozu na iPhonu zadužen Yahoo! kompanija. E pa Yahoo je izbacio zasebnu aplikaciju za vremensku prognozu za iPhone i slobodno možemo da kažemo da je fenomenalna.

Karakteriše se po tome što je pozadina temepratunih podataka predstavljena slikom trenutne lokacije. Slike se povlače sa servisa Flickr, koji je takođe u vlasništvu kompanije Yahoo!.

Pomislićete, pa ovo nije ništa novo? Razlika je u tome što slike odgovaraju lokaciji, dobu dana i trenutnim vremenskim uslovima, umesto statične slike grada. Osim toga, slike nikada neće postati dosadne jer svako može da doprinese aplikaciji tako što će poslati slike gradova. Naši gradovi trenutno nisu zanimljivi jer još uvek nema slika, ali nadamo se da ćemo uskoro videti i naše lepe gradove u pozadini kada aplikacija zaživi.




Evo kako izgleda na iPhonu:




Osim detaljnih vremenskih podataka za nekoliko narednih dana, brzine vetra i pritiska tu su i interaktivni radar, satelitski pogleded, toplotne mape, mape vetrova kao i vremena izlaska i zalaska sunca.

Aplikacijom baratate gestovima dodira odnosno:

  • vertikalno prevlačenje - detaljna vremenska prognoza
  • horizontalno prevlačenje - spisak sačuvanih lokacija

Yahoo Weather je potpuno besplatna i možete je preuzeti direktno odavde [DOWNLOAD]!

PREPORUČUJEMO!

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: