Pronađi članak:

29. 5. 2013.

Omogućite blic na prednjoj kameri svog iUređaja [CYDIA]


Kao što znate iPhone ima dobar LED blic za zadnju kameru, ali prednjoj nedostaje blic. Ako ste ikada pokušali da slikate sebe pri slabom osvetljenju, znate da to nije moguće ili je reziltat užasan. Uz dodatak FrontFlash koji vam danas predstavljamo moći ćete da slikate auto portrete čak i u mrklom mraku.

FrontFlash je jednostavan ali vrlo koristan tweak za jailbrekovane iUređaje koji imitira blic svetlom ekrana. Ko ima Mac sa iSight kamerom za o čemu se radi. Takođe, Camera+ aplikacija je jedina koja ima ovu sposobnost već duže vreme.




Osim što omogućava bolje slike, dodatak može da se namesti da "blic" bude u toploj ili hladnoj boji što daje takav efekat fotkama. Ako želite, možete i sami birati boju blica.

Podrazumeva se da zahteva iUređaj koji ima prednju kameru kao i minimum iOS 6. Dodatak trenutno nije kompatibilan sa Front HDR dodatkom.

Pogledajte nekoliko primera:







Još korisnih dodataka možete pronaći u našoj galeriji. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: