Pronađi članak:

4. 6. 2013.

AltKeyboard: Lakše kucanje simbola na tastaturi


Danas vam predstavljamo još jedan dodatak sa Cydije koji olakšava i ubrzava kucanje na virtuelnoj tastaturi iPhona ili iPod toucha.

AltKeyboard omogućava da lakše odnosno u manje koraka kucate simbole na tastaturi tako što ujedinjuje tastaturu sa slovima i simbolima (vidi gornju sliku). Do sada ste za pristup brojevima, znakovima interpunkcije i specijalnim karakterima (zagrade, taraba, računske operacije, procenat...) morali da pritiskate dugme "123" koje otvara novu tastaturu.




Po instalaciji ovog dodatka za pristup karakterima potrepno je samo da prevučete prstom na gore, ništa lakše. Slova i dalje kucate uobičajenim dodirom tastera. Za lakši pregled, programeri su uvrstili i karaktere iznad slova tako da znate šta kuckate.

Iako vam se u početku može činiti suvišan, savetujemo vam da dodatak AltKeyboard makar probate i posle par dana videćete koliko je koristan.

Za ovaj dodatak potreban vam je jailbreakovan iPhone ili iPod touch, a uskoro se očekuje i podrška za iPad. Košta 0,99 dolara ili ga možete preuzeti besplatno sa izvora sa krekovanim sadržajem (a posle naravno biti pošteni i kupiti original verziju ako vam koristi).

Video demo:






Još korisnih dodataka možete pronaći u našoj galeriji. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: iDB

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: