Pronađi članak:

6.11.2013

Ikonice u iOS 6 vs iOS 7Mišljenja o novom dizajnu u iOS 7 su podeljena, nekima je katastrofalan, podseća ih na Windows Phone i predstavlja potpuni promašaj. Ostalima se jako dopada i jedva su čekali ovakvu promenu bez realističnih detalja.

Ikonice za podrazumevane aplikacije su doživele potpuni redizajn. Iako će trebati vreme za prilagođavanje na novo okruženje, nama se dopada, ali mislimo da su ikonice užasne, odnosno većina njih. Pogledajte samo taj Newsstand i Settings. Neke imaju gradient neke nemaju. A Photos i GameCenter, šta predstavljaju?

U slici ispod pogledajte kopmaraciju ikonica u trenutnom iOS 6 i budućem iOS 7 pa napišite šta mislite. Sve što vas zanima o iOS 7 možete pročitati ovde.


Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: Niels

2 коментара:

  1. Анониман12. јун 2013. 09:16

    Music, photos , newsstand su bezveze, itunes i safari su retko odvratne... sto rece neko, izgleda da se Dzoni Ajv otkrio gradijente. Game center i photos je "neasocijativna" :-) Ukinuta je dubina , ali je ostalo totalno sarenilo boja-stilova. Bilo bi sjajno da je ovo osnova za neke u stvari animirane ikone - kao sto je sat i kalendar. Ceo izgled deluje malo rasterecenije od starog, ali ako se setimo koliko je pokojni Steva brinuo za nijansu boje na jednoj ikonici - ovo ostavlja utisak zbrzanog-nedoradjenog. Jedino uzbudljivo ustvari je sama "promena"

    ОдговориИзбриши
  2. Sve su totalno bezveze... jednolicne ikone kao i u Win 8 sve isto!! nema dubine nema posebne lepote, neke su sasvim beznacajne kako game centar, ili fotografije, u ostalo bolje su mi ove sada ... neka ostane kako je bilo samo neka dodaju opcije iz jailbreka!!

    ОдговориИзбриши

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: