Pronađi članak:

11. 9. 2013.

Apple predstavio sopstvene maske za iPhone 5C i 5S


Nakon dužeg vremena, Apple je predstavio sopstvene futrole za svoje nove telefone. Za iPhone 4 i 4S postojali su tzv. "bumperi," a sada je Apple predstavio zaštitna "leđa" za svoja dva nova telefona.

Futrole za iPhone 5C napravljene su od silikona i sadrže mrežu rupica kako bi zadržale veseo dizajn ovih telefona. Futrole se mogu naći u crnoj, beloj, plavoj, zelenoj i roze boji. Apple je tokom prezentacije potencirao kombinaciju različitih boja iPhone 5C telefona i futrola. Futrole za iPhone 5C će koštati 29 dolara.





Futrole za iPhone 5S, su "ozbiljnijeg" dizajna, kao što je ovaj telefon u poređenju sa modelom 5C. U pitanju su kožne futrole, koje sa unutrašnje strane imaju mikrofiber. Kako bi zadržale elegantan izgled 5S telefona, ove futrole nemaju rupice sa zadnje strane. Takođe, boje nisu toliko zasićene i jarke kao u slučaju futrola za jeftiniji telefon - boje na raspolaganju su braon, bež, crna, žuta, plava i "(PRODUCT) RED" (prihodi od product red proizvoda ulaze u humaniratni fond). Futrole za iPhone 5S će koštati 39 dolara.


Pogledajte šta je sve Apple predstavio na poslednjoj prezentaciji. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: benchmark Autor: Branko Mitić

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: