Pronađi članak:

10. 9. 2013.

Evo šta nas sve očekuje na današnjoj Apple prezentaciji



Par sati uoči događaja u Kupertinu gde će Apple održati prezentacij novih proizvoda pripremili smo vam skup svih informacija koje su kružile prethodnih meseci o proizvodima koje bi Apple mogao da predstavi.


iPhone 5S: Sedma generadija iPhona sa ekranom od 4 inča koji će navodno doći u dva nove boje zlatna (šampanjac boja) i siva (grafitna). Bolja kamera sa f2.0, dvostruki LED blic, snimanje videa od 120 frejmova po sekundi ali istom rezolucijom slike od 8 MP.

U njemu bi trebao da bude novi A7 procesor sa 1GB RAMa i kapacitetom do 128GB. Moguće je da će ukloniti model od 16GB jer bi novi iPhone trebao da bude high end model.

Najveća novost će biti senzor za otisak prstiju ugrađen u Home taster koji će dodavati dodatnu sigurnost prilikom otključavanja uređaja.




Neke manje verovatne glasine su da će imati IGZO displej, PowerVR SGX 554MP4 grafiku, 2GB RAMa, kameru od 12MP, podršku za 4G LTE-Advanced mreže...

Cena bi trebala da bude ista kao za dosadašnje modele (199$ za 2-godišnji ugovor).


iPhone 5C: Očekuje se da će Apple po prvi put predstaviti jeftiniji model iPhona sa plastičnim kućištem raznim bojama: bela, zelena, žuta, crvena i plava. On bi trebao da ima slične, ako ne i identične karakteristike kao trenutni iPhone 5 model.

Njegova cena bi bila oko 450$ (oko 340€) bez ugovora.

Apple TV je još jedan proizvod koji bi mogao da dobije poboljšanje na današnjoj prezentaciji u vidu softvera u vidu puštanja sadržaja sa iPhona od vaših prijatelja koji nisu povezani sa nalogom vlasnika na Apple TVu.


iOS 7 bi danas trebao da dobije GM verziju za programere, a verzija za javnost bi trebala da se pojavi sledeće nedelje.


Iako internetom kruže brojni dokazi o novim modelima iPada, kako velikom tako i iPadu mini, malo je verovatno da će Apple u jednoj prezentaciji najaviti i nove modele iPada već će održati zasebnu prezentaciju u narednim mesecima.

Šta će tačno Apple predstaviti danas, ostaje da saznamo u 19h kada počinje prezentacija. Ukoliko bude video prenos, mi ćemo vam obezbediti linkove.

Šta vi očekujete na današnjoj prezentaciji?

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: iClarified

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: