Pronađi članak:

4. 10. 2013.

Kako popraviti iMessage probleme na iOS 7? [UPUTSTVO]



Bez ikakve dileme, iMessage je odlična opcija iOSa koja nam omogućava jednostavnu komunikaciju sa ostalim korisnicima iUređaja. Ipak, ništa nije idealno i svi smo iskusili povremena zatajivanja Apple servera, što nije ni čudno uzmemo li u obzir broj korisnika.

Malo uporniji problem iskusili su neki korisnici kada su svoje uređaje prebacili na iOS 7. U pojedinim slučajevima iMessage neće biti odaslan ili primljen na vrijeme. Ukoliko se i vi mučite sa tim problemom prvo probajte ugasiti i upaliti svoj uređaj. Stari trik nekima je pomogao da iMessage ponovo proradi kako spada a ukoliko to ne pomogne, detaljniji pokušaj rješenja donosimo u nastavku.




UPUTSTVO:

1. Prvo morate deaktivirati iMessage na uređaju. Zaputite se u Settings aplikaciju, zatim Messages. iMessage opcija je odmah pri vrhu.

2. Nakon toga poterebno je da resetujete mrežne postavke: Settings/ General/ Reset/ Reset Network Settings. Ne zaboravite da ćete zbog ovoga izgubiti sve sačuvane lozinke od raznih WiFi mreža.

3. Po uputama iz prvog koraka sada ponovo aktivirajte iMessage.

Većina govori kako im je ovo pomoglo sa iMessage problemom. Javite nam u komentarima kako je prošlo.

Još korisnih uputstava možete pronaći u našoj galeriji.

Pogledajte šta je sve Apple predstavio na poslednjoj prezentaciji. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: omizio

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: