Pronađi članak:

16. 10. 2013.

Nova Apple prezentacija će se održati 22. oktobra!



Posle tek malo više od mesec dana Apple je zakazao još jednu prezentaciju za 22. oktobar koja čija pozivnica nosi naziv "Imamo oš toga da predstavimo" gde se očekuje da će predstaviti nove iPad modele i poboljšane Mac računare.

U centru zbivanja će biti novi iPad modeli tj. "veliki" iPad pete generacije koji bi trabao da ima tanji dizajn sličan trenutnom iPadu mini sa poslednjom generacijom A7 procesora 64-bitne arhitekture. Moguće je da će sadržati neke od poslednjih inovacija koje ima i iPhone 5s kao što je Touch ID - čitač otiska prstiju, bolju kameru...

Druga generacija iPada mini će sigurno dobiti Retina ekran pored bržeg A7 procesora.




Osim iPada trebali bi da budu predstavljeni i poboljšani MacBook Pro modeli koji bi trebali da imaju najnoviju Haswell arhitekturukao, a OS X Mavericks bi trebao da bude izbačen za javnost.

U svakom slučaju pratite iAnatomiju da budete obavešteni o svim detaljima na prezentaciji kao i novim uređajima koji će tamo biti predstavljeni.

Do tata pogledajte šta je sve Apple predstavio na poslednjoj prezentaciji. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: