Pronađi članak:

12. 2. 2014.

Apple za proleće najavljuje iOS 7.1Kompanija Apple planira da iOS 7.1, novu verziju svog operativnog sistema, predstavi u martu ove godine, objavio je blog 9to5Mac, pozivajući se na svoje dobro obaveštene izvore.

Prva značajna nadogradnja Appleovog operativnog sistema iOS 7 tako bi trebalo da se pojavi ovog proleća, piše 9to5Mac.

Verzija iOS 7.1 neće doneti nikakve značajne izmene, piše pomenuti blog, već stvari koje su se i ranije očekivale od ovakvog unapređenja.

To podrazumeva novi izgled pojeidnih aplikacija, poboljšanu aplikaciju za kalendar, nešto veću brzinu i popravljanje ostalih bagova koje su prijavljivali korisnici.Ispod možete saznati šta su donele prethodne 7.1 beta verzije:

- Sve novosti u iOS 7.1 beta 1

- Sve novosti u iOS 7.1 beta 2

- Sve novosti u iOS 7.1 beta 3

- Sve novosti u iOS 7.1 beta 4

Sve novosti u iOS 7.1 beta 5

Vrlo je moguće, dodaje 9to5Mac, da Apple novu verziju svog operativnog sistema predstavi na posebnom događaju u martu. Ova kompanija, naime, ima tradiciju otkrivanja noviteta u trećem mesecu, a šuška se da će tom prilikom glavne zvezde događaja biti nove generacije Apple TV-a.

Pogledajte šta je sve Apple predstavio na poslednjoj prezentaciji. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: b92

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: