Pronađi članak:

12. 3. 2014.

iPhone Air konceptNovi iPhone neće biti providan i neće imati zakrivljen ekran, međutim, verovatno će biti nešto tanji, lakši i posedovaće malo veći ekran.

Ovaj koncept realizovao je britanski grafički dizajner Sem Beket koji je do sada stvorio prilično precizne koncepte prethodnih generacija Appleovog pametnog telefona.

Beket predviđa da će iPhone Air posedovati 4.7-inčni displej (iPhone 5 ima ekran dijagonale 4 inča) uz pomoć 8 odsto većeg kućišta i smanjenja ivica. Ovaj koncept takođe predviđa da će iPhone Air biti 9 odsto tanji od iPhonea 5S.

Ovaj dizajner je 2012. godine napravio koncept iPhonea 5S koji je bio izuzetno tačan, kako je vreme pokazalo, i ispred svog vremena. U videu je tačno predvideo neke stvari u vezi sa ovim smartfonom kao što je dock konektor i veći displej.

Beket smatra da će se novi smartfon zvati iPhone Air a ne iPhone 6 zato što je „Apple pokazao da misli da je iPhone dovoljno zreo da može da ima dve verzije – 5S i 5C i smatra da bi nešto određenije brendiranje, poput iPada Mini i Air, pomoći da se ova dva modela dodatno utvrde na tržištu“.

Apple za sada nema javnih planova u vezi sa predstavljanjem naredne generacije svog pametnog telefona, ali kompanija ima običaj da najavljuje nove modele na jesen svake godine, tako da nam ostaje još dosta vremena da razmišljamo o izgledu novog uređaja.

Da li vam se dopada?

Pogledajte šta je sve Apple predstavio na poslednjoj prezentaciji. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: Sam Beckett

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: