Pronađi članak:

22. 5. 2014.

Jailbreak za iOS 7.1.1 je izveden uspešno od strane čak tri programera!



U prethodnih nekoliko dana čak tri različita programera/hakera uspešno odradili jailbreak na iUređajima na kojima je instaliran iOS 7.1.1.

Prvi je u javnost pustio video Stefan Eser poznatiji kao i0n1c koji je pokazao svoj iPhone 5c sa iOS 7.1.1 na kome je instalirana Cydia 1.1.9, a jailbreak proces je nazvao Cyberelevat0r. Ubrzo posle njega oglasio se i programer winocm sa iPhone-om 4 iOS 7.1.1 na kome je untethered jailbreak. Posle njih dvojice javio se i treći tim, do sada nepoznat u jailbreak vodama koji je jailbreakovao iOS 7.1.1 još prošlog meseca. U pitanju su dvojica studenta, istraživača sa Georgia Tech Information Security Centra.



Video dokazi:

i0n1c:



winocm:



Yeongjin Jang i Tielei Wang:




Niko od ovih ljudi nije rekao da li će i kada pustiti jailbreak tool u javnost. Ako je sudeći po onome kako su do sada posupali sa otkrivenim propustima, male su šanse da će neko od prva dva programera izaći sa jb alatkom. Mi se iskreno nadamo da će se neka verzija već pojaviti. Evad3rs tim se još nije oglasio ali smo sigurni da ne sede skrštenih ruku.

Čim bude bilo jb informacija saznaćete prvo na iAnatomiji zato nas pratite na Facebook-u, Twitter-u i Google+ mreži.

izvor: iClarified

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: