Pronađi članak:

9. 9. 2020.

Apple prezentacija zakazana za 15. septembar. Očekujemo nove uređaje



Kompanija Apple je objavila da će se 15. septembra održati njihov tradicionalni jesenji događaj na kojem će lansirati svoje nove uređaje poput novih Apple satova, iPhone-a i sličnog.

Tradicionalni jesenji događaj kompanije Apple, koji je tokom godina postao jedan od najvažnijih dana u godini za tehnološke entuzijaste, uobičajeno se koristi za promociju i najavljivanje najnovijih proizvoda.




Na ovom događaju će američka kompanija prikazati najnovije telefone iPhonea, Apple Watch, kao i datum izlaska iOS 14 sistema za korisnike starijih uređaja, piše Business Insider.

Ova prezentacija kasni u odnosu na prošlogodišnje izdanje zbog pandemije koronavirusa, a postoji mogućnost da na njoj neće biti predstavljen nijedan novi iPhone, čija bi premijera mogla da bude pomerena čak za oktobar, tvrde upućeni izvori na Twitter-u.

Apple bi trebalo da predstavi čak četiri nova iPhone telefona, od toga dva jeftinija iPhone 12 modela sa displejom od 5.4 inča i 6.1 inča, kao i dva iPhone 12 Pro modela sa veličinom ekrana od 6.1 i 6.7 inča. To znači da bi telefon sa ekranom od 5.4 inča bio najmanji još od 2016. kompanije. Očekuje se da Pro modeli imaju sistem sa trostrukom kamerom, kao i stopu osvežavanja od 120Hz na displeju.

Sva četiri uređaja će imati OLED panele ove godine, što je novost za Apple.

Upravo će ovi telefoni biti prvi Apple-ovi proizvodi koji će imati 5G mrežu. Ovogodišnji sastav iPhone uređaja će imati i debi po pitanju dizajna, ti telefoni će biti uokvireni u metalne ivice, koje podsećaju na uređaj iPhone 4, ili skorašnji dizajn iPad Pro. Apple planira da predstavi i nadograđenu verziju iPad Air-a koja će imati karakteristike koje ima iPad Pro, displej od jedne ivice do druge. Na ovom događaju će biti predstavljena i dva nova Apple Watch uređaja koja će nositi oznaku modela Serije 6.






Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Pročitaj još:



Saznajte sve o novim Apple proizvodima:


Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: