Pronađi članak:

13. 10. 2020.

LIVE: iPhone 12 predstavljanje



Danas očekujemo da Apple predstavi nove iPhone 12 modele sa 5G podrškom u ovoj digitalnoj prezentaciji. U 19 sati posetite našu stranu gde će početi video prezentacija u nastavku, koju možete pratiti sa bilo kog uređaja.

Poslednji izveštaji navode da će Apple predstaviti čak četiri modela, i to jeftiniji 5.4 inčni iPhone 12 mini i 6.1-inčni iPhone 12 (standardni model), a pored njih dva hi-end modela 6.1 inčni iPhone 12 Pro i 6.7-inčni iPhone 12 Pro Max. Foxconn fabrike navodno rade 24 sata da naprave dovoljno jedinica za početak prodaje.

Glavna novost iPhone 12 telefona bi trebala da bude podrška za 5G. Sva četiri modela bi trebala da imaju Sub-6GHz 5G servis, ali samo iPhone 12 Pro Max će imati millimeter-wave 5G i to samo u tri zemlje. Dizajn bi trebao da ima ravne ivice kao na novom iPadu Pro, brži A14 procesor, poboljšanje kamere uključujući LiDAR, bolje fotografije u uslovima sniženog osvetljenja, poboljšani zoom i još toga.

Moguće je da Apple više neće isporučivati slušalice i strujni adapter u kutiji iz razloga očuvanja prirode. I dalje će se dobijati Lightning-USB-C kabl, ali bi trebao da bude isprepletan kanapom. Cene možete videti ovde.

Ostali proizvodi koje bi Apple trebao da predstavi su studijske AirPods slušalice (AirPods Studio), AirTag Bluetooth čipovi za GPS praćenje i manji HomePod. Mac računari se neće osvežiti do zasebnog događaja u novembru.

Ispod možete pratiti video prenos uživo, danas od 19h:





Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Pročitaj još:



Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: