Pronađi članak:

22. 4. 2011.

Prva Droid - televizija na telefonu postaje realnost



Televizija na mobilnom telefonu je i te kako privlačan koncept, a od sada je realnost i u našoj zemlji. Tv "Prva" i mt:s napravili su platformu - "Prva Droid", koja omogućava da korisnici mt:s mreže vrlo jednostavno prate program televizije "Prva" na svojim Android telefonima. Već od danas, 21. aprila, dostupan je "Prva Droid" paket. Uz pretplatu od 1.501 DIN, možete neograničeno da pratite televizijski program, ali i besplatno da pozivate ostale korisnike ovog paketa. U klubu "Communale", sve Telekomove saradnike, poznata lica televizije "Prva" i novinare, pozdravili su Branko Radujko, generalni direktor Telekoma Srbije, Vladimir Lučić, direktor direkcije za komercijalne poslove Telekoma, kao i direktor televizije "Prva" Dejan Jocić.

Ispred Telekoma, Vladimir Lučić objasnio je detaljnije u čemu se sastoji "Prva Droid" paket: "To nije samo novi postpaid paket, već jedan potpuno novi multimedijalni doživljaj. Ukratko, imaćete "televiziju u džepu". Dakle, za 1.501 DIN, što je iznos pretplate, pored besplatnih minuta i SMS poruka (501 minut, 1.001 purka), korisnik dobija besplatno telefoniranje u okviru paketa, 1 GB gratis Internet protoka i besplatan pristup sajtu TV "Prva". Paket nudi i smart telefon - pored modela Samsung Galaxy S, uz koji će moći da se bira i šestocifrena 066 numeracija, korisnicima je na raspolaganju i telefon LG Optimus GT540.




Lučić je, specijalno za portal Nadlanu.com, rekao da je izvorna ideja ovog projekta došla od TV "Prve": "Prva i mt:s, kao uspešne kompanije, prepoznale su se po želji za inovativnošću". "Prva Droid" omogućava vam da na vašem mobilnom telefonu pogledate serije i emisije prvi, i to bez ikakvih smetnji i usporavanja, kao što je to ponekad slučaj sa Internetom". Lučić je najavio i neka iznenađenja: "Ova platforma sadržaće i neke interaktivne akcije i specijalne sadržaje... Korisnici će moći da komuniciraju i sa poznatim ličnostima sa TV "Prva"".

Tv "Prva" je objavila da je ukupan "share" u prime time-u, na dan 19. aprila bio najveći, veći i od share-a TV "Pink" i "RTS" zajedno. Dejan Jocić, direktor TV "Prva", istakao je da u drugim zemljama ovakav projekat živi uspešno već nekoliko godina. "Kada sam radio za nemačku televiziju, ovakva saradnja bila je veoma uspešna, i za Telekom i za televiziju. Srbija je zemlja koja, u odnosu na broj stanovnika, ima najveći broj korisnika Facebooka. To je obećavajuće za naš projekat.", zaključio je Jocić.

Zvanicna strana: www.prva.rs

(mobihobi)

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: