Pronađi članak:

21. 6. 2011.

Najbesmislenije iPhone aplikacije



Veliki broj dostupnih aplikacija znači da pored onih koje su zaista korisne, postoji i izvestan broj onih za kojima većina nema potrebe. Najbesmislenije ili možda najgluplje, u nastavku možete videti predgled nekih od njih.



Hair Clinic: For Man and Woman

Probali ste sva dostupna rešenja za opadanje kose? Trljane telefona po glavi verovatno niste.

Tvorci ove aplikacije tvrde da će sa desetominutnim tretmanom uspeti da vam pomognu. Nakon instalacije i pokretanja aplikacije telefon će početi da ispušta tonove različite frekvencije koje doprinose boljoj cirkulaciji i time boljem hranjenju korena kose.

Zahteva se tretman od deset minuta, kako bi se u prva tri očistile pore, u naredna četiri poboljšala cirkulacija, čime se postiže bolje funkcionisanje korena kose, čemu služe poslednja tri minuta.

Ukoliko mislite da je ovo dovoljno besmisleno, razmislite ponovo. Aplikacija nije besplatna, već je za nju potrebno izdvojiti 3,99 dolara.

Aplikacija na iTunesu





Zips



Rasjferšlusi - za sve one kojima otvaranje i zatvaranje istih na odeći jednostavno nije dovoljno.

Aplikacija nudi upravo i skoro samo to - prevlačenjem prsta po ekranu otkopčavaće te i zakopčavati rajsferšlus na pantalonama, a kako bi je učinili zanimljivijom, tvorci aplikacije omogućili su izbor između muških i ženskih pantalona i različite boje veša.

Postoji besplatna verzija aplikacije, a ukoliko želite da dodate sopstvenu fotografiju moraćete da platite 0,99 dolara.

Aplikacija na iTunesu


iNap@Work



Ukoliko spavate na poslu vaš iPhone vam može pomoći da prođete neopaženo. Aplikacija iNap@Work čini da vaš iPhone proizvodi zvuke kucanja na tastaturi, kliktanja miša, rezanja olovke i gužvanja papira, i to koliko često vi to odredite.

Tako da možete neometano dremati za radnim stolom pod uslovom da je njegova lokacija takva da vas poslodavac ili drugi zaposleni ne vide.

Ni ova aplikacija nije besplatna, a cena iznosi 0,99 dolara.

Aplikacija na iTunesu


SimStapler



Još jedna aplikacija sa kancelarijskom tematikom je SimStampler.

Volite zvuk heftalice? Ova aplikacija će omogućiti da ga čujete koliko god često želite. Tapom na ekranu dobićete pravi zvuk heftalice, kažu tvorci aplikacije, a aplikacija broji koliko puta ste tapnuli.

Pitate se šta ova aplikacija još radi? Baš ništa, to je sve.

Aplikacija na iTunesu


FatBurner2K



"Sada možete pretvoriti iPhone u kućnu teretanu", piše u opisu ove aplikacije.

A kako ćete to učini? Tako što ćete preuzeti aplikaciju po ceni od 0,99 dolara, aktivirati je i prisloniti na svoj stomak.

Telefon će vibrirati, a tvorci aplikacije tvrde da će te vibracije razbiti sve masne ćelije na vašem stomaku i otkriti vam jednostavan put do trbušnjaka.

Aplikacija na iTunesu


iFart Mobile



Ukoliko ste baš želeli aplikaciju koja proizvodi zvuk ispuštanja gasova, iFart Mobile je rešenje za vas.

Donosi izbor od čak dvadeset različitih zvukova, a u opisu aplikacije se naglašava da je posebno optimizovana za Retina ekran, a postoji i verzija za iPad.

Aplikacija ima mogućnost i snimanja zvuka koji je vaš telefon proizveo, i nije besplatna, već je možete kupiti po ceni od 99 centi.

Aplikacija na iTunesu


Hold The Button



Za razliku od većine prethodnih ova aplikacija je besplatna, a pomoću nje možete besplatno držati prst na ekranu. I samo to.

Držite koliko dugo možete, a vreme se beleži i upoređuje sa vremenima korisnika širom sveta.

Ukoliko ste mislili da takvih nema puno, prevarili ste se, tvorci se hvale sa preko 250 hiljada korisnika ove i srodne aplikacije Push The Button.

Aplikacija na iTunesu

Ako zelite dobre aplikacije, pogledajte nasu galeriju iPhone aplikacija.

(b92)

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: