Pronađi članak:

26. 8. 2011.

Kuk: Apple ostaje isti



Novi izvršni direktor Applea, Tim Kuk, poslao je prvi zvanični mail zaposlenima sa svoje nove funkcije.

Sajt Ars Technica je došao u posed ovog maila, a mi vam prenosimo njegov sadržaj:

Radujem se neverovatnoj mogućnosti da doprinosim kao CEO najinovativnije kompanije na svetu. Pridruživanje Appleu bila je najbolja odluka koju sam ikada doneo i imam privilegiju da radim za Apple i Stiva već trinaest godina. Delim Stivov optimizam o svetloj budućnosti Applea.

Stiv je za mene, kao i ceo rukovodeći tim i sve naše zaposlene, bio neverovatan vođa i mentor. Zaista se radujemo Stivovim smernicama sa mesta predsedavajućeg Upravnog odbora.




Želim da budete sigurni da se Apple neće promeniti. Ja negujem i slavim Appleove jedinstvene principe i vrednosti. Stiv je izgradio kompaniju i kulturu nalik nijednoj drugoj u svetu i mi ćemo ostati verni tome, to je u našoj DNK. Mi ćemo nastaviti da pravimo najbolje proizvode na svetu koji oduševljavaju naše korisnike i čine naše zaposlene ponosnim na ono što rade.

Ja volim Apple i radujem se svojoj novoj ulozi. Inspiriše me neverovatna podrška od strane odbora, rukovodećeg tima i mnogih od vas. Uveren sam da su najbolje godine pred nama i da ćemo zajedno nastaviti da činimo Apple onako magičnim mestom kakvo sada jeste.

Tim


Pedesetjednogodišnji Kuk Appleu se pridružio 1998. godine, a pre toga radio je u kompanijama Compaq i IBM.

(b92)

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: