Pronađi članak:

30. 1. 2013.

Period.Me: Domaća aplikacija za muškarce za praćenje ciklusa [POKLANJAMO KOPIJE]



Period.ME je aplikacija domaćih autora kompanije Imperio, čiju smo fenomenalnu aplikaciju Taksiko nedavno opisali.

Radi se o šaljivo-korisnoj aplikaciji za muškarce koja će ih obaveštavati o ciklusu njegove devojke (ili devojaka), a zašto je ovo važno?

Ako želite da izbegnete one stresne momente u zajedničkom životu prouzrokovanih PMS-om svoje lepše polovine, ili ako želite da je obradujete cvećem, čokoladom u stanjima povećane nežnosti, ovu aplikaciju morate imati!

Ona podržava obaveštenja u vidu notifikacija od ciklusu i svim njegovim fazama. Obaveštenja se mogu isključiti po želji a sama aplikacija se može zaključati lozinkom.





Grafičko okruženje je i dopadljivo, aplikacija je jednostavna sve što trebate da uradite jeste da unesete ime, sliku, vreme trajanja ciklusa i datum početka poslednjeg ciklusa i app će automatski izračunavati ostatak (plodne dane, vreme do kraja ciklusa, PMS).

Programeri najavljuju zasebne verzije za iPad i Mac OS X kao i sinhronizaciju sa iCloud servisom.

Period.me radi na svim iUređajima na kojima je iOS 5, košta 1.99$ i može se preuzeti odavde.

Poklanjamo 5 kopija aplikacije! Pet najbržih koji podele ovaj članak direktno sa naše Facebook strane na svojim Facebook stranicama (pomoću opcije Share) dobijaju besplatenu kopije aplikacije! Šta čekate?

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

2 коментара:

  1. Cao, vec koristim app slicnu ovoj ali bi radije da koristim domaci proizvod :) imam onaj free usa account tako da nisma u mogucnosti da platim. Ako moze nekako nesto da se iskombinuje da se dobije free molim vas da mi javite na mail adresu : neeemanj@hotmail.com

    ОдговориИзбриши
  2. Друже исталирај Vshare и решена ствар...

    ОдговориИзбриши

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: