Pronađi članak:

21. 1. 2013.

vShare: Najbolji način za skidanje krekovanih aplikacija [UPUTSTVO]



Kao što znate nedavno je ugašen Installous/Apptrackr servis gde smo preuzimali aplikacije bez plaćanja. Ovo je bio jedan od glavnih razloga zašto su mnogi jailbreakovali svoje iUređaje. Od kada je ugašen Installous tragali smo za najboljom alternativom za pribavljanje krekovanih aplikacija i igrica i testirali smo mnoge. Iako nije savršen, pobednik je vShare.

vShare je optimizovan i za iPhone/iPod touch i iPad/iPad mini. Okruženje je lepo i poseduje dosta opcija. Poseduje nekoliko menija:

  • Featured - aktuelne aplikacije
  • Collections - kolekcije aplikacija posebne namene, odavde preuzimate više aplikacija odjednom, ne zamo ko je pravio ove kolekcije
  • Categories - poznate kategorije App Store-a
  • Download - preuzete aplikacije i one koje se preuzimaju
  • Search - pretraga
  • Management - upravljanje svim instaliranim aplikacijama na iUređaju (brisanje...)
  • Settings - razna podešavanja poput automatske instalacije, brisanje fajla posle instalacije, broj simultanih preuzimanja, jezik...

Postoje i opcije za menjanje pozadine aplikacije, skeniranje kodova za automatsko preuzimanje aplikacija sa njihovog sajta i opcija da kada protresete telefon dobijete preporuku za skidanje aplikacije.




Da biste pristupili oficijelnim Apple top listama popularnih, aktuelnih ili novih aplikacija, potrebno je da uđete u kategorije.

Prednosti:

Velika baza aplikacija, pronašli smo update za mnoge app kojih nije bilo na Installous-u. Lako preuzimanje i instalacija aplikaija, nema potrebe za kucanjem captch-a kodova i odbrojavanjem do početka downloada. Svim instaliranim aplikacijama (bez obzira odakle preuzete) možete baratati iz aplikacije. U podešavanjima možete namestiti da pretražujete samo aplikacije za iPad.

Nedostaci:

Preuzimanje je po nekada sporo i nestabilno. Programeri obećavaju stabilniji i brži prenos. Dalje, loš prevod sa kineskog, top liste su sa kineskog App Store-a i susretaćete se sa dosta kineskih karaktera prilikom pretrage iako je u podešavanjima jezik izbora engleski. Opisi aplikacija su na kineskom.

I pored svega navedenog, vShare je definitivno najelegantnije i najkompletnije rešenje za skidanje aplikacija i igrica pored ostalih opcija kao što su AppCake, HiP Store, AppStorelous, 25PP itd. Preporučujemo!

Instalacija:

  1. Morate imati jailibreakovan iUređaj (ako vaš iUređaj ne može da se jb, ovo uputstvo za vas ne važi)
  2. Otvorite Cydiju pa idite na Manage/ Sources/ Edit/ Add pa kucajte http://repocydia.com pa Add Source i čekajte da se učita
  3. Potražite i instalirajte AppSync za vašu verziju iOS-a
  4. Potražite i instalirajte vShare - AppVV
  5. Na ekranu će vam se pojaviti plava vShare ikonica i spremni ste za download krekovanih aplikacija


Napomena: Programeri su utrošili puno truda za pravljenje dobrih aplikacija, pa imajte razumevanja prilikom skidanja. Koristite krekovane aplikacije samo za testiranje, a posle kupite original ukoliko vam se dopadnu.

Ako smo vam pomogli, podelite ovo uputstvo sa prijateljima na Facebook-u, Twitter-u i Google+ mreži.

Puno opisa iOS aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: