Pronađi članak:

6. 11. 2020.

Apple u problemima s iPhone 12 Pro modelima

Danas kreće pretprodaja i druga dva iPhone 12 modela, a Apple se navodno nalazi u nevoljama i to zbog nestašice određenih komponenti. iPad će pomoći.

COVID-19 opet je vrlo verovatno dežurni krivac za probleme u nabavnom lancu, zbog kojih Apple mora posegnuti za alternativnim rešenjima. Navodno ne mogu nabaviti dovoljno LiDAR senzora i čipova zaduženih za napajanje za svoje iPhone 12 Pro modele.



Kao što znate iPhone 12 Pro telefoni na leđima uz tri objektiva imaju i taj poseban LiDAR senzor za bolje merenje dubine i AR efekte.

Svi su novi iPhone 12 modeli opremljeni i 5G povezivanjem, koja opet uzrokuje posebne potrebe po pitanju energije. Apple navodno muku muči s nabavkom dovoljno čipova koji regulišu napajanje.

Kako bi nastavili tempo štancovanja uoči predstojećih praznika i uobičajenog ludila kupovine, preusmeriće neophodne komponente s iPad proizvodnih linija.

Jednako tako će pojačati proizvodnju starijih modela poput iPhonea 11, Xr i SE kako bi popunili eventualne praznine na policama.

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Pročitaj još:



Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u.

izvor: smartphone hrvatska

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: