Pronađi članak:

31. 3. 2021.

WWDC 2021 će se održati od 7. - 11. juna, isključivo online



Apple je potvrdio da će 32. godišnja svetska konferencija programera (WWDC) ponovo biti samo digitalni događaj bez ličnog okupljanja zbog tekuće krize javnog zdravlja. Kao i za prošlogodišnji događaj, WWDC 2021 biće održan online od 7. do 11. juna.

Pre 2020. godine, Apple je bio domaćin WWDC-a u kongresnom centru McEneri u San Hozeu, u Kaliforniji, ali u ovom trenutku nije bezbedno da kompanije održavaju velike javne događaje.



‌WWDC 2021‌ biće besplatan za sve programere, bez naknade za prisustvo u iznosu od 1.599 dolara. Apple će programerima obezbediti sesije i laboratorije da bi se upoznali sa novim funkcijama koje će biti predstavljene na događaju, a biće i tradicionalni Swift Student Challenge. Sesije programera i informacije biće dostupne na web lokaciji Apple Developer ili  WWDC  iOS aplikaciji.

Očekujemo da će Apple održati onlajn uvodnu reč za predstavljanje novog softvera, uključujući iOS 15, iPadOS 15, macOS 12, tvOS 15 i vatchOS 8. Nije poznato da li će Apple predstaviti novi hardver u junu, ali se naziru novi Apple silicon Mac računari .

Apple kaže da će objavljivati dodatne informacije pre WWDC 2021 putem aplikacije Apple Developer, na web strani Apple Developer i putem e-pošte.





Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: