Pronađi članak:

8.10.2011

Twitter omogućio direktni upload slikaUkucavši adresu Twittera u svoj browser, većina korisnika je dobila ugodno iznenađenje: informaciju Twittera kako je sada moguće uploadati i slike. Dugmić za to se nalazi odmah pokraj onog za lokaciju, ali to nije sve što Twitter sprema.Moguće je uploadati slike veličine do 3MB (i to u suradnji sa servisom Photobucket, a također je moguće nastaviti koristiti servise poput Twitpic i yFrog. Slike uploadane tim servisima će se također nalaziti u Twitter galerijama. Osim spomenutih galerija, tu je još par značajki koje će postati dostupne s vremenom.


Bitno je spomenuti da se iz uploadanih slika brišu svi EXIF podaci, a kada se obriše tweet unutar kojeg je slika bila – slika također nestaje. Zgodno za privatnost, no ne i jedina značajka vezana uz nju. Zaštićeni računi neće prikazivati slike u galerijama niti će biti dostupne onima koji ne prate korisnika.

Ko još ne prati iAnatomiju na Twitteru? Ako koga zanima podrška korisnicima, Twitter je ubacio i svježe podatke na svoju stranicu.

(gadgeterija)

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: