Pronađi članak:

8. 12. 2011.

Izašao Infinity Blade IIEvo viesti koje će obradovati sve fanove igre Infinity Blade. Kao što smo već najavili, dugo očekivani nastavak ove fantastične igrice, Infinity Blade II se konacno pojavio u App Prodavnici!

Igrica je optimizovana za iPhone 4S i iPad 2, a njena radnja se nastavlja tamo gdje je stala u prvom dielu. Aplikacija će i ovaj put izaći u univerzalnom obliku, tj. ista verzija će raditi i na iPhone i na iPad uređajima.


Nakon što ste porazili God Kinga u prvom delu igre, pred vama je sada zadatak da otkrijete tajne koje se kriju iza Infinity Blade-a. Nastavak putovanja će vas odvesti sve dublje u svet Besmrtnih tirana i njihovih legija Titana. Na vama je da li će vaš heroj uspeti da odgonetne tajne Infinity Blade-a, boreći se protiv vrlo raznolikih i opasnih protivnika.Kao i original, Infinity Blade II koristi Unreal-ov 3D engine, koja obiluje vrhunskom grafikom i fantastičnim svetlosnim efektima. Zbog svoje hardverske snage i retina ekrana, iPhone 4S će sigurno pružiti vrhunski ugođaj u igranju ove igrice.

Pogledajte video recenziju:Zahteva: iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (3G, 4G), iPad. Minimum iOS 3.2
Cena: 6.99$
Velicina: 939 MB
Kupovina: iTunes link
Besplatno preuzimanje: AppTrackr

deo teksta sa

1 коментар:

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: