Pronađi članak:

16. 2. 2012.

[Uputstvo] Pokrenite Siri na starijim uređajima bez proxy servera!



Da, dobro ste čuli, napokon je moguće pokrenuti Siri bez proxy servera na starijim iUređajima (iPhone 4, 3GS i iPod touch 4G) i to uz pomoć veoma jednostavnog uputstva.

Sve što vam pored vašeg iUređaja treba je i prijatelj koji ima iPhone 4S i naše uputstvo. Ako nemate nikoga sa iPhone 4S pitajte na našem Facebook-u, Twitter-u ili Google+ mreži da li ima dobrih duša da vam pomognu. Naravno oba iUređaja moraju biti jailbreakovana sa iOS 5.




Pratite ovo uputstvo da biste instalirali Siri na starije uređaje:

1. Instalirajte “Spire” iz Cydie an iPhone 4, 3GS ili iPod 4G

2. Idite u Settings/General/Siri pa upalite Siri

3. Instalirajte “AssistantConnect” na iPhone 4 iz Cydie

4. Instalirajte “AssistantConnect4S” na iPhone 4S iz Cydie

5. Reboot-ujte oba uredjaja nakon instalacije dodataka

6. Na iPhonu 4S otvorite “AssitantConnect4S” i pokrenite Siri i pitajte je bilo sta. Nakon što odgovori, kliknite na “Email Siri Data” i pošaljite email na svoj iPhone 4 (3GS ili iPod 4G)

7. Na iPhonu 4 otvorite mail koji ste sebi poslali i videćete atachment od 0.9kb. Kliknite na attachment pa “Open in AssistantConnect”. Dobićete poruku “File Copied” i “AssistantConnect File Loaded Successfully”. Kliknite Dismiss i Reboot-ujte iUredaj

8. Kada se iPhone ponovo pokrene možete pozvati Siri držeći Home dugme i pitati je bilo šta

I to je to, imate Siri kao da imate iPhone 4S. Ova autentikacija sa iPhona 4S traje 24h tako da ćete posle isteka tog vremena morati ponovo da šaljete mail.

Zaista najjednostavniji način da imate Siri. Probajte pa nam javite utiske!

Video demo:



izvor

1 коментар:

  1. Probao sam i odlicno radi, zaista perfektno-iako se iskreno nisam nadao da ce raditi. Ali postoji problem za ljude sa iP4s koji salju atachment, kako neki kazu, ne sme se davati vise od 5 uredjaja, jer im iphone moze zavrsiti na blacklist-i. Ako je zaista tako valjlo bi im skrenuti paznju na to.
    U svako slucaju cool za nekoga ko nije probao siri do sada.

    ОдговориИзбриши

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: