Pronađi članak:

25. 4. 2012.

Spremni za Share? Evo vodiča.Ovog četvrtka, 26. aprila, počinje druga po redu Share konferencija.

Organizovani su, kao i prošle godine, dnevni i noćni programi, a konferencija će se održati u beogradskom Domu Omladine i nekoliko dodatnih lokacija.

Kako bi svi posetioci bili dobro informisati, Share je na adresi www.shareconference.net/satnica osim standardne web/html varijante postavio i .pdf / google calendar verzije satnice, koje možete sačuvati i pristupati im i ako nemate pristup internetu.

Tu su i iOS i Android aplikacije koje pored satnice nude i puno drugog korisnog sadržaja, a biće i mesto gde će posetioci biti obavešteni o eventualnim izmenama u programu.

Oni koji baš žele satnicu na papiru, moći će sami da je ištampaju, jer će u prizemlju Doma Omladine biće postavljen ’uradi sam’ info centar sa dve fotokopir mašine.U Domu omladine, a pre ulaza u salu Amerikana, biće postavljena ’Pijaca razmene’, mesto na kom je svako slobodan da ostavi jedan predmet koji bi voleo da podeli sa drugima, a za uzvrat uzme neki drugi. To mogu biti knjige, kreacije umetnika (fotografije, crteži, muzika na različitim nosačima zvuka), ali i razni drugi predmeti.

Tokom konkursa za Share narukvice mladi dizajneri su slali interesantna grafička rešenja za angažovanu uličnu umetnost na teme kao što su transparentnost, slobodan internet i protok informacija.Od izabranih rešenjan apravljeni su šabloni za auto-lak, pa će u holu Doma Omladine svi moći da ih besplatno apliciraju na svoju odeću.

Ukoliko ste osvojili svoju narukvicu, možda baš preko sajta na kom čitate ovu vest, i dobili email sa vaučerom, narukvicu možete preuzeti na pultu u prizemlju Doma omladine i to:

  • Sreda 25.4. 12-19h (dan pred konferenciju)
  • Četvrtak 26.4. 9-19h
  • Petak 27.4. 10-19h
  • Subota 28.4. 10-19h

Ukoliko ipak niste uspeli da doćete do svoje ulaznice, možete pratiti stream na www.shareconference.net/live, a svakog dana ćete moći da čitate izveštaje sa konferencije na iAnatomiji.

preuzeto sa

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: