Pronađi članak:

24. 4. 2012.

U Srbiji počela prodaja oficijelne biografije Stiva Džobsa!


Od juče u Beogradu možete kupiti svetski bestseler, ekskluzivnu biografiju Stiva Džobsa, autora Voltera Ajzaksona.

Može se naći u knjižarama Delfi i Laguna klubovima čitalaca.

O knjizi:



Ekskluzivna biografija kreativnog vizionara koji je promenio savremeni svet.

Napisana na osnovu više od četrdeset intervjua sa Stivom Džobsom, kao i na osnovu više od stotinu intervjua sa članovima porodice, prijateljima, suparnicima, konkurentima i kolegama – ova knjiga predstavlja hroniku burnog života i žestoke ličnosti kreativnog preduzetnika čija je strast prema savršenstvu i mahniti nagon za delanjem doneo revoluciju u šest privrednih grana: u personalnim računarima, animiranim filmovima, muzici, telefonima, tablet računarstvu i digitalnom izdavaštvu.

U vreme kada društva širom sveta pokušavaju da stvore privredu za digitalno doba, Džobs je najistaknutija ikona inventivnosti i primenjene imaginacije. On je znao da se nova vrednost u dvadeset prvom veku najbolje može stvoriti spajanjem kreativnosti i tehnologije, pa je izgradio kompaniju u kojoj su stvaralački iskoraci bili kombinovani sa izvanrednim inženjerskim dostignućima.

Iako je Džobs sarađivao u nastanku ove knjige, nije zahtevao da ima kontrolu nad onim što će biti napisano, pa čak ni pravo da to pročita pre nego što knjiga bude objavljena. Ništa nije zabranio, štaviše, podsticao je ljude koje je poznavao da govore iskreno. „Uradio sam mnogo stvari kojima se ne ponosim“, rekao je on. „Ali u mom ormaru nema takvog prljavog veša koji niko ne bi smeo da pronađe.“

Džobs je umeo da dovede ljude oko sebe do besa i očajanja. Ali njegova ličnost i proizvodi bili su isprepletani, baš kao što je to slučaj s „Eplovim“ hardverom i softverom. Njegova izuzetna priča, ispripovedana u ovoj majstorskoj biografiji, ispunjena je lekcijama o inovacijama, liderstvu i vrednostima.

O autoru:

Volter Ajzakson, generalni direktor Instituta Aspen, bio je predsednik CNN-a i glavni urednik časopisa Tajm. Napisao je knjige Ajnštajn: Život i univerzum, Bendžamin Frenklin: Jedan američki život, i Kisindžer: Biografija, a zajedno sa Evanom Tomasom napisao je knjigu Mudraci: Šest prijatelja i svet koji su stvorili. Živi sa suprugom u Vašingtonu.

Odlomak iz knjige možete pročitati ovde.

Cene su sledeće:

Srbija i ostale države
Cena: 1190.00din / Sa popustom i do: 892.50din

Crna Gora
Cena: 11.80€ / Sa popustom i do: 8.85€

Bosna i Hercegovina
Cena: 25.20KM / Sa popustom i do: 18.90KM

Poručivanje telefonom na 011/3341-711 ili na sajtovima laguna.rs ili delfi.rs.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

3 коментара:

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: