Pronađi članak:

30. 9. 2012.

AquaBoard: Vodeni efekti na ekranu iUređaja [CYDIA]


Danas vam predstavljamo jedan super dodatak sa Cydije koji vizuelno unapređuje ekran iUređaja. U pitanju je AquaBoard koji dodaje vodene efekte na vašu pozadinu.

Po instalaciji, svaki dodir ili prevlačenje prstom po ekranu, bilo lock ili springboard-u, čini da se pozadina ponaša kao da je preko nje barica.




Efakti su fenomenalni, na novijim uređajima, dok na starijim (iPhone 3GS, iPad 1G, iPod touch 3G i 4G) može doći zastoja zbog slabijeg hardvera.

Od opcija koje se nalaze kao zaseban meni u Settings, možete birati da il je dodatak aktivan na lock ekranu ili springboard-u. Možete namestiti da kapi kiše padaju nasumično (zanimljivo ali dekoncentriše). A možete nameštati vrstu "talasa" prilikom dodira i kvalitet animacije u frejmovima po sekundi.

Pogledajte video demo:






Možete ga kupiti na Cydiji za 2,99$ ili preuzeti besplatno sa insanelyi. Ovo je jedan od dodataka koji će svakako ostaviti bez daha svakoga ko uzme vaš iUređaj u ruke. Preporuka!

Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

1 коментар:

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: