Pronađi članak:

3. 9. 2012.

Nove Apple slušalice? [VIDEO]Posle mnogih procurelih delova novog iPhona, iPada mini i ostale opreme, pojavile su se i potpuno nove Apple slušalice. Vijetnamski sajt Tinhte.vn je postavio video i slike na kome su redizajnirane slušalice za iPhone koi se očekuje u septembru.

Prema sajtu "slušali ce su manjeg profila, promenjenog oblika ne kao sadašnje, nema bola prilikom nošenja i deluju kao jedinstvena jedinica, kao da se ni jedan deo ne može odvijiti.

Svi faktori kao što su dizajn i kvalitet završne obrade ukazuju da su u pitanju prave Apple slušalice."
Pogledajte galeriju ispod, u kojoj možete videti nove slušalice u poređenju sa trenutnim:A evo ga i video sluški iz ruke:Prema slikama možemo da zaključimo da su slušalice zaista lepe i da bi zvuk mogao da bude još bolji s obzirom da položaj zvučnika čini da zvuk bude usmereniji u ušni kanal.

Sajt koji prikazuje sluške je imao već delove pre vremena za koje se kasnije ispostavilo da su provereni. Da li će biti ovakve, saznaćemo za par nedelja. Nama se dopadaju, a vama?

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: macrumors

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: