Pronađi članak:

11. 9. 2012.

Ovo su nove skrivene pozadine iz OS X Mountain LionNajnovija verzija Apple-ovog operativnog sistema za računare OS X Mountain Lion dolazi sa prelepim pozadina visoke rezolucije za desktop.

Ako nemate Mac, mi smo vam obezbedili te pozadine za preuzimanje u ovom članku.

Ali izgleda da je Apple pored tih pozadina sakrio još čak 44 unutar sistema. One inače nisu dostupne u podešavanjima za wallpapers, ali ako imate instaliran OS X Mountain Lion, evo kako možete da ih pronađete:  1. Idite u OS X Finder
  2. Kliknite Command + Shift + G da biste otvorili "Go to folder opciju"
  3. Pejstujte ovu putanju: /System/Library/Frameworks/ScreenSaver.Framework/Versions/A/Resources/Default Collections/
  4. I to je to! Pojaviće vam se četiri foldera sa novim pozadinama
Ako nemate Mountain Lion na svom Mac-u ili pak uopšte nemate Mac već Windows PC, i dalje možeteda imate ove pozadine jer smo vam ih spremili u paketu za preuzimanje.

Evo kako izgledaju:Pozadine su visoke rezolucije od 3200×2000 piksela. U pitanju su pejsaži, svemir i životinjsko carstvo od kojih zastaje dah. A kako i ne bi kada su autori između ostalog i fotografi za kompaniju National Geographic. Visoka rezolucija im omogućava da izgladaju odlično i na ostalim iUređajima - iPhone, iPod touch ili iPad.

Skrivene Mountain Lion pozadine možete preuzeti odavde (150MB) u dadoteci u kojij se nalaze .jpg slike.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: OSXDaily

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: