Pronađi članak:

4. 10. 2012.

Google uveo Street View u web aplikaciju za iOS


Kao što se i očekivalo, Google je omogućio popularnu Street View opciju na svojoj Maps web aplikaciji.

Jedan od velikih nedostataka Apple-vih mapa je taj što nemaju Street View kao što su imale Google Maps. Za one koji ne znaju, to je najveći zoom u Google mapama koji vas vodi na ulice u okruženje grada, naselja u kome ste. U njemu imate utisak kao da ste zaista na licu mesta sa vidokrugom od 360 stepeni.

Navigacija u Street View režimu je glatka, kvalitet slike je na zavidnom nivou, generalno aplikacija radi dobro. Zoom nije omogućen u samom Street režimu.

Svi kojima nedostaju Google Mape na iOS 6 od danas imaju još jedno rešenje korak bliže Google mapama sa iOS 5. Ulični režim je dostupan na svim iOS uređajima i njemu pristupate, tamo gde je on dostupan, odabirom ikonice "čovečuljka" iz desnog donjeg ugla.




Svi koji su imali priliku daje isprobaju, znaju koliko je korisna opcija. Kod nas u Srbiji doduše i dalje ne postoji, ali se npr. u susednoj Hrvatskoj od nedavno moguća i radi odlično.

Dok Google ne izbaci zasebnu aplikaciju za Mape za iOS, implementirajte Google Maps na iOS 6 na najbolji način, pratite naše uputstvo.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: