Pronađi članak:

22. 10. 2012.

Na Apple događaju stiže i redizajnirani "Novi iPad"


Prema najnovijem izveštaju sa sajta 9to5Mac, sada već čuveni iPad mini neće biti jedini tablet o kome će se govoriti na predstojećem Apple-ovom događaju sledeće nedelje.

Ovi izvori takođe tvrde da će kompanijin "standardni" 9,7-inčni model dobiti osvežavanje. Ovaj sajt tvrdi da iPad "pune veličine" neće dobiti sveobuhvatni redizajn, ali će umesto toga proći kroz nekoliko manjih nadogradnji, od kojih se očekuje da obuhvate i integraciju Apple-ovog Lightning konektora.
Kao potvrda ovoj informaciji tu je slika koju je objavio sajt Apple.pro:Novi i poboljšani iPad neće, međutim, dobiti i proširenje trenutnog skladišnog prostora i promenu cenovne strukture postojećih modela.

Ovo osvežavanje dolazi godinu dana nakon poslednjeg iPad predstavljanja. Kako se pokazalo početkom ove godine tihom revizijom iPad 2 modela, Apple nema strah da napravi manje materijalne tvikove svojim proizvodima.

Šta će tačno Apple predstaviti, saznaćemo zajedno u utorak 23.10. u 19h.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: benchmark

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: